کانال منطقه پردیسان قم باید به قمرود متصل شود
دکتر سید مرتضی سقاییان نژاد در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان قم، با ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در خصوص مقابله با بروز سیل در شهر در خصوص کانال آب پردیسان گفت: اگر این کانال به قمرود وصل شود، بسیاری از معضلات در زمینه بروز سیل برطرف می شود، ولی متاسفانه در چهار […]
دکتر سید مرتضی سقاییان نژاد در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان قم، با ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در خصوص مقابله با بروز سیل در شهر در خصوص کانال آب پردیسان گفت: اگر این کانال به قمرود وصل شود، بسیاری از معضلات در زمینه بروز سیل برطرف می شود، ولی متاسفانه در چهار سال گذشته این اقدام انجام نشده است.
به گزارش پایگاه خبری رهپویان قم ،پردیسان در منطقه هشتم شهرداری قم و در جنوب غربی شهر قم واقع شده است، این منطقه در سال ۱۳۷۷ توسط وزارت مسکن و شهرسازی وقت تاسیس و در سال ۱۳۹۰ به یکی از مناطق شهرداری قم تبدیل شد.
وی با بیان این که شب گذشته با تلاش عوامل شهرداری اجازه ورود آب به داخل شهر قم داده نشد، اضافه کرد: با توجه به تجربه سال های گذشته امکانات وسیعی برای جلوگیری از سیلاب در شهر پیش بینی، جلوی سیلاب در بلوار غدیر گرفته و مسیر آب به سمت دیگری هدایت شد.
وی ادامه داد: در اطراف حرم حضرت معصومه(س) دبی آب به قدری بالا بود که آب از زیر آسفالت بالا می زد که امیدواریم بتوانیم با هماهنگی سازمان آبفا معضل شبکه فاضلاب بافت فرسوده اطراف حرم را مرتفع نماییم.
سقاییان نژاد با اشاره به این که ریل های راه آهن در داخل شهر دست و پا گیر است، خاطرنشان کرد: این ریل ها سدی در برابر مسیر آب است که مسیر را تغییر می دهد و مدیریت را دچار مشکل می کند.
به گفته وی، روز گذشته سه هزار مسافری که در ۶ بوستان شهر قم اسکان یافته بودند، به اماکن مسقف منتقل شدند.
معاون خدمات شهری شهرداری قم نیز گفت: حفر چاه های جذبی و توسعه کانال های جدید مانع از آبگرفتگی در بسیاری از نقاط شهر قم هنگام بارش های شدید شده است.
سید امیر سامع افزود: در ۲ روز گذشته، یک هزار و ۵۰۰ نیروی ستادی و خدماتی و ۵۰۰ نیروی آتشنشان مشغول ارائه خدمت بودند که در این مدت ۳۰ مورد آبگرفتگی منازل و ۲۱ حادثه آتش سوزی مهار شده است.
وی اضافه کرد: در تابستان گذشته چهار هزار و ۵۰۰ متر مکعب از کانال های استان قم لایروبی شده است تا در بروز سیلاب به هدایت آب کمک نماید.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0