هیچ کس حق ندارد از خانواده های دانش آموزان پول اجباری بگیرد
مدیرکل آموزش و پرورش استان قم در گفتوگو با خبرنگاران گفت :گرچه بیشتر مدارس برای بازسازی و بهسازی خود نیاز به کمک اولیای دانشآموزان دارند اما دستور اکید دادم که هیچ مدرسه ای حق اخذ پول اجباری از خانواده های دانش آموزان بویژه بی بضاعت و ناتوان مالی ندارد.
به گزارش پایگاه خبری رهپویان قم؛ شیخ الاسلام مدیرکل آموزش و پرورش استان قم صبح امروز در گفتگو با خبرنگاران به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید درپاسخ به سوال خبرنگار ما اظهار داشت:
گرچه بیشتر مدارس به کمک و همیاری اولیای دانش آموزان وابسته هستند اما مدیران مدارس حق اجبار اولیای دانش آموزان و بویژه دانش آموزان بی بضاعت به پرداخت هزینه همیاری و مدارس ندارند و تاکنون بنده بیش از ۱۰۰ مدیر را در این زمینه برکنار نموده ام و هم اکنون نیز تاکید می کنم هیچ مدیری حق گروکشی و یا اجبار خانواده های بی بضاعت به پرداخت اجباری پول را ندارد.
وی افزود: هم اکنون ما ۱۶۰۰۰ همکار و نزدیک به ۲۸۰ هزار دانش آموز برای سال تحصیلی جاری داریم و در سال گذشته نیز میزان قبولی ما ۸۹ درصد بود.
وی در مورد شروع سال تحصیلی امسال اظهار داشت: آموزش و پرورش استان قم ایدههای خودش را آماده کرده است. اما همه ما باید از ستاد کشوری کرونا تمکین کنیم.
همچنین بهترین و اساسی ترین شاخص هایی که برای ما اهمیت دارد ؛سلامت دانشآموزان است. ما اولیای دوم دانشآموزان هستیم بنابراین به اولیای دانش آموزان تاکید می کنند که نگران سلامتی فرزندان خود نباشند چون ما مانند فرزندان خود از آنان نگهداری و مواظبت می کنیم.
شیخ الاسلام بااشاره به اینکه از ابتدای شروع کرونا ما مدارس را تعطیل کردیم، بیان داشت: در امتحانات پایان ترم خردادماه گذشته ۳۰ هزار دانشآموز در پایه ۹ و ۱۲ بهصورت حضوری در آزمون شرکت کردند و پروتکلهای بهداشتی بهصورت کامل رعایت شد.
وی خاطرنشان کرد: در زمینه آموزش حضوری، مجازی و یا ترکیبی در مدارس، همه تابع مصوبههای ستاد ملی کرونا هستیم.
مدیرکل آموزشوپرورش قم با اشاره به اینکه امسال سال تحصیلی به صورت مجازی آغاز خواهد شد، گفت: آموزش حضوری و یا غیرحضوری شرایط خاص خود را نیاز دارد، ولی مهمترین و اساسیترین شاخص برای آغاز سال تحصیلی سلامت دانشآموزان و معلمان است.
وی افزود: در حال حاضر آغاز سال تحصیلی بهصورت مجازی خواهد بود ولی آموزش و پرورش استان قم سناریوهای مختلفی برای تحصیل حضوری دانش آموزان دارد.
شیخ الاسلام با اشاره به اینکه امروز کلی گویی در تصمیم گیری مساوی با بی سوادی و خسارت خواهد بود، گفت: حتی اگر تمام امکانات و زیرساختهای آموزشی در مدارس و منازل فراهم باشد، آموزش مجازی ۶۰ درصد جواب خواهد داد.
وی تاکید کرد: استان قم آمادگی دارد با تعداد دانشآموزان کم در هر کلاس و برگزاری کلاسها در مدتزمان کوتاه، آموزش در مدارس را بهصورت حضوری آغاز کند.
مدیرکل آموزشوپرورش قم با اشاره به موضوع کمک به مدرسه ، گفت: سرانه هر واحد آموزشی در طول سال تحصیلی بسیار کم است و اگر اولیا به مدرسه کمک نکنند با هزینههای بالای امروز برنامههای مدرسه پیش نخواهد رفت و کیفیت آموزشی مطلوب نخواهد بود.
وی تصریح کرد: مدیران مدرسه حق ندارند بالاجبار هزینه کمک به مدرسه از دانشآموزان دریافت کنند، در این زمینه بیش از ۱۰۰ مدیر مدرسه متخلف تذکر دریافت کرده و یا عزل شدهاند.
شیخ الاسلام در ادامه افزود: خیران استان برای خرید تبلت دانشآموزی بیش از ۳۰ میلیارد ریال کمک کردندکه این تبلت ها به دانش آموزان محروم داده شد تا از تحصیل بازنمانند.
وی افزود: واکسیناسیون دانش آموزان با مانیست اما قول داده اند هرچه سریعتر واکسیناسیون انجام شود.
مدیرکل آموزشوپرورش قم گفت: در شهریه مدارس غیر انتفاعی سعی شده مردم در نظر گرفته شود و میزان شهریه این مدارس بر اساس سطح و نوع آموزش و خدمات و امکاناتی که وجوددارد از سوی تهران تعیین می شود.
همچنین حجت الاسلام قاسمی نیا معاون نهضت سوادآموزی استان قم اظهار داشت :ما در این معاونت ۲۷ خدمت آموزشی به صورت رایگان تقدیم می کنیم که یکی از آنها طرح بازآموزی دانش آموزان ایرانی و اتباع از ۱۰ تا ۱۹ سال است که به صورت رایگان انجام می شود .
همچنین امسال ۶۰۰۰و ۳۰۰ نفر آمادگی پذیرش و ارائه خدمات به آنها هستیم در ضمن طرح آموزش مقدماتی کار با رایانه به صورت رایگان در این معاونت آموزشی انجام می شود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0