طرح تدوین شناسنامه محلات قم؛دردستورکارکمیته توزیع خدمات است
مهندس آمره اظهار داشت: با توجه به فقدان اطلاعات جامع و یکپارچه در خصوص محلات قم، و توجه ویژه به توسعه محلات کم برخوردار طرح تدوین شناسنامه محلات قم بر اساس بهره مندی از امکانات و خدمات شهری با رویکرد تبیین افق راه آینده، در دستور کار کمیته توزیع عادلانه خدمات است. به گزارش پایگاه […]
مهندس آمره اظهار داشت: با توجه به فقدان اطلاعات جامع و یکپارچه در خصوص محلات قم، و توجه ویژه به توسعه محلات کم برخوردار طرح تدوین شناسنامه محلات قم بر اساس بهره مندی از امکانات و خدمات شهری با رویکرد تبیین افق راه آینده، در دستور کار کمیته توزیع عادلانه خدمات است.
به گزارش پایگاه خبری رهپویان قم ،به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهر مقدس قم، مهندس معصومه آمره با اشاره به فعالیت های در حال اجرای کمیته توزیع عادلانه خدمات در شورای اسلامی شهر قم، اظهار داشت : با توجه به فقدان اطلاعات جامع و یکپارچه در خصوص محلات قم، و توجه ویژه به توسعه محلات کم برخوردار طرح تدوین شناسنامه محلات قم بر اساس بهره مندی از امکانات و خدمات شهری و تحلیل نقاط ضعف و قوت، در دستور کار کمیته توزیع عادلانه خدمات شورای ششم قرار گرفت تا با استفاده از تحلیل وضع موجود و با رویکرد تبیین افق راه آینده، این طرح سندی برای توسعه متوزان شهری و مبنای تصمیم گیری و اولویت اقدامات شهرداری باشد.
نظام های مدیریت شهری باید یکپارچه عمل کنند
عضو شورای اسلامی شهر قم یکی از ملزومات هوشمندسازی در مدیریت شهری را تعامل و ارتباط مؤثر نظامهای مدیریتی در مدیریت شهری برشمرد و اظهار داشت: نظام برنامهوبودجه، نظام فناوری اطلاعات، نظام منابع انسانی همه باید بایکدیگر مرتبط باشند بهنحوی که به صورت یکپارچه عمل کنند و جزیرهای نباشند.
به گزارش پایگاه خبری رهپویان قم ،معصومه آمره یکی از ملزومات هوشمندسازی در مدیریت شهری را تعامل و ارتباط مؤثر نظامهای مدیریتی در مدیریت شهری برشمرد و اظهار داشت: نظام برنامهوبودجه، نظام فناوری اطلاعات، نظام منابع انسانی همه باید بایکدیگر مرتبط باشند؛ بهنحوی که به صورت یکپارچه عمل کنند و جزیرهای نباشند.
عضو شورای اسلامی شهر قم ادامه داد: در حوزه هوشمندسازی این نظامات باید بهم متصل و یکپارچه شوند تا بتوان به سمت هوشمندسازی حرکت کرد.
آمره با تاکید بر اینکه هوشمندسازی باید در راستای نیازها و اولویتهای مردم باشد، افزود: نیازها و اولویتهای مردم در حوزه مدیریت شهری را باید در تعامل با آنها احصاء کنیم و سپس در بحث هوشمندسازی به سمت خدماتی حرکت کنیم که نیاز مردم است؛ این اتفاق موجب میشود خدمات درستی ارائه دهیم که پاسخگوی نیازهای مردم باشد و در چنین شرایطی آنها نیز همراهی خواهند کرد.
وی تصریح کرد: مهمترین ذینفع مدیریت شهری در شهر، مردم هستند، اگر بر اساس نظرات شهروندان حرکت کنیم، آنها هم بیشک ما را همراهی خواهند کرد و لذا در حوزه برنامهریزیها نیز باید بر اساس نظامات و نگاهها و اولویتهای مردمی گام برداریم
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0