عقب‌ماندگی ۱۰ ساله قم در بخش فاضلاب

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم در دیدار با حجت‌الاسلام ذوالنور با اشاره به عقب‌ماندگی 10 ساله قم در بخش فاضلاب، بر ضرورت تحقق اعتبارات فاضلاب مصوب سفر اول رئیس‌جمهوری تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری رهپویان قم،به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان قم، حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور در دیدار مدیرعامل و معاونین شرکت آب و فاضلاب استان قم، درخواست‌های متعدد مردمی برای اجرای شبکه فاضلاب در اکثر نقاط شهر را مورد توجه قرارداد و  قم را در بخش فاضلاب دارای عقب‌افتادگی‌ توصیف کرد و بر لزوم بررسی راهکارهای رفع مشکلات این بخش با حضور منتخبین مردم قم در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.

نماینده مردم قم و نائب رئیس مجلس در مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به نارضایتی‌های موجود در شهر در خصوص فاضلاب، بر لزوم پیگیری این موضوع در سفر دوم هیئت دولت به شهر قم تأکید کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه سال ۱۴۰۴ با بحران آب شرب مواجه هستیم، تصریح کرد: باید از هم‌اکنون اقدامات و برنامه‌ریزی‌های لازم در این موضوع صورت گیرد.

حجت‌الاسلام ذوالنور ضمن اعلام برخی نارضایتی‌های مردمی در خصوص شوری آب در شهر، بر ضرورت پیگیری برای افزایش تخصیص آب از سد کوچری تأکید کرد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم نیز در ابتدای این دیدار به تشریح وضعیت آب و فاضلاب در شهر قم پرداخت و فقدان شبکه فاضلاب در برخی نقاط شهر را یکی از معضلات اصلی شهر قم دانست و با بیان اینکه در این زمینه عقب‌افتادگی حدود ۱۰ ساله نسبت به متوسط کشور داریم، اظهار داشت: در حال حاضر ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است در حالی که متوسط کشور در این زمینه ۵۴ درصد است.

مهندس مهدی نظرزاده با اشاره به انجام مطالعات طرح فاضلاب شهر قم، بر ضرورت تحقق اعتبارات فاضلاب مصوب سفر اول رئیس‌جمهور تأکید و خاطرنشان کرد: برای رفع معضل فاضلاب در شهر حدود هزار کیلومتر شبکه و دو باب تصفیه‌خانه فاضلاب نیاز داریم تا بتوانیم وضعیت فعلی را سروسامان دهیم.

وی با اشاره به پروژه اجرای ۲۱ کیلومتر خط انتقال فاضلاب پردیسان و بخش شرقی قم و احداث تصفیه‌خانه فاضلاب پردیسان اظهار داشت: ۶ کیلومتر از این خط انتقال توسط شرکت آب و فاضلاب در حال اجراست و مابقی نیز توسط سرمایه‌گذار بخش خصوصی اجرا خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم یادآور شد: با اجرای این خط انتقال و تصفیه‌خانه امکان بهره‌مندی از خدمات جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب برای بیش از ۴۰۰ هزار نفر از شهروندان به ویژه در مناطق با تراکم ساختمانی زیاد فراهم خواهد شد.

وی در ادامه انعقاد قرارداد سرمایه‌گذاری با بخش خصوصی را از جمله اقدامات صورت گرفته در راستای کاهش بخشی از مشکلات فاضلاب عنوان کرد و گفت: سرمایه‌گذار با اجرای ۴۰ کیلومتر خط انتقال و احداث یک باب تصفیه‌خانه، بخشی از فاضلاب پردیسان را تصفیه و برای مصارف صنعت و فضای سبز محور سلفچگان و نیزار منتقل خواهد کرد.