برگزاری مراسم سوگواری شهادت حضرت فاطمه(س) درحسینییه دفتر آیت الله فاضل لنکرانی

در ایام حزن و اندوه در مصیبت جانسوز مادر بقیه الله الاعظم امام زمان، مراسم سوگواری شهادت صدیقه طاهره حضرت زهرا(س) با حضور جمعی از عاشقان و ارادتمندان اهل بیت(ع) شامگاه یکشنبه در حسینیه دفتر آیت الله فاضل لنکرانی در برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری رهپویان قم، در این مراسم بعد از تلاوت نوران قرآن کریم وقرائت حدیث شریف کساء ، مداحان اهل بیت(ع) به بیان مصائب آن حضرت پرداختند.

سخنران مراسم حجت الاسلام والمسلمین الیاسی در سخنانی پیرامون نقاط ضعف از منظر قرآن پرداخت: انسان ضعیف افکار و اندیشه و عقاید وعملش ضعیف . ضعف درعقاید ازضعف بدن بدتر وآسیب پذیرتر است، تاریخ نشان داد انسان ضعیف بخاطر ضعف اندیشه و عقاید به خود وجامعه آسیب زدند.

در ضعف به خدا و ائمه باید پناه برد.

مراسم سوگواری شهادت حضرت زهرا(س) از دیروز یکشنبه شنبه به مدت ۳ روز از ساعت ۱۵:۴۵ در دفتر حسینیه آیت الله فاضل لنکرانی واقع در سه راه بازارقم و مراسم سالگرد ارتحال حضرت آیت الله العظمی فاضل لنکرانی (ره) همزمان در سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها در همین زمان و مکان برگزار می شود.

دیدار جمعی از اعضای شورای علمای شیعه افغانستان با آیت الله محمد جوادفاضل لنکرانی

آیت الله فاضل لنکرانی دیروز در دیدار جمعی از اعضای شورای علمای شیعه افغانستان که درمرکز فقهی ائمه اطهار(ع) در قم انجام شد در سخنانی به تبیین اهمیت و جایگاه این شورا در افغانستان و لزوم نشر و گسترش مکتب اهل بیت(ع) در این کشور پرداخت.
وی در ابتدا با تسلیت ایام سوگواری حضرت زهرا(س) گفت: حقی که حضرت زهرا(س) به شیعیان دارد بسیار والاست که مرحوم آیت الله العظمی فاضل لنکرانی(ره) همواره تاکید داشتند که آن بانوی بزرگوار دو حق عمده بر شعیان دارند اول اینکه ائمه معصومین(ع) فرزندان آن حضرت می باشند که به واسطه آنان اسلام حقیقی امروز به دست ما رسیده و دوم حمایت های آن حضرت از امیرالمومنین(ع) بعد از رحلت نبی مکرم اسلام(ص).
رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار خاطرنشان ساخت: شیعه امروز در هرجای این دنیا که باشد چه در ایران یا افغانستان یا سایر نقاط عالم همه با عنایت حضرت صدیقه طاهره(س) است که امیدواریم شیعه در افغانستان به برکت آن حضرت روز به روز موفق تر و با عظمت تر شود.
آیت الله فاضل لنکرانی در ادامه سخنان خود به اهمیت و جایگاه شورای علمای شیعه افغانستان پرداخت و گفت: معلوم می شود که این شورا با نیت خالص و درایت عمیق تشکیل شده است و امروزه ثمره این شورا بیش از هر زمان دیگری مشاهده می شود.
وی در توصیه هایی به اعضای شورای علمای شیعه افغانستان گفت: این شورا را با همه وجود حفظ و صیانت کنید چرا که دشمن در صدد تضعیف آن به بهانه های مختلف است، این شورا باید با صمیمیت، اخلاص و تعامل فکری با مراجع تقلید حوزه های علمیه قم، مشهد و نجف اشرف روز به روز تقویت شود.
عضوجامعه مدرسین حوزه علمیه قم خاطرنشان ساخت: تقویت حوزه های علمیه افغانستان در همه بلاد و نقاط این کشور را با جدیت دنبال کنید چرا که در آینده این حوزه ها و علما هستند که شیعه را حفظ و حراست خواهند کرد.
وی افزود: امروزه بهترین کار برای تقویت شیعه در کشور افغانستان حفظ و گسترش حوزه های علمیه است و مرحوم آیت الله العظمی فاضل لنکرانی(ره) به این امر اهتمام ویژه داشت و هر مسئولی که خدمت ایشان می رسید از حوزه های علمیه آن شهر یا استان سوال می پرسیدند.
رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) ابراز داشت: خوشبختانه علمای شیعه افغنستان امروز در این کشور مانده اند و در کنار مردم هستند و شعیان و مردم آنجا را بی پناه رها نکرده اند که این جای تشکر و تقدیر دارد چرا که دشمن در پی خالی ماندن افغانستان از شیعیان است.
این استاد حوزه حرکت بر اساس تعقل و درایت را مهم دانست و گفت: در طول تاریخ همواره شیعه بر اساس تعقل و بینش حفظ شده است و در دوران طاغوت ایران نیز این علما و مراجع با تعقل و درک شرایط زمان توانستند طاغوت را ساقط کرده و شیعه را گسترش دهند و اکنون نیز باید این تعقل در همه تعاملات ادامه داشته باشد.
آیت الله فاضل لنکرانی در ادامه توصیه های خود گفت: ارتباط با معلمان، اساتید دانشگاه ها، دانشجویان، طلاب افغانستانی و نخبگان علمی و فرهنگی افغانستان باید همواره در دستور کار این شورا باشد تا آنان بیش از پیش با حقانیت مکتب اهل بیت(ع) آشنا شوند.
وی در پایان سخنان خود توجه ویژه به شعائر شیعه در افغانستان را خواستار شد و تاکید کرد: مراقب باشید که شعائر شیعه در این کشور کمرنگ نشود حتما در این ایام فاطمیه مجالس و محافل روضه و سوگواری حضرت زهرا(س) برقرار باشد و در سایر مناسبت ها همچون محرم، صفر و …. شعائر دینی را بیش از پیش برگزار کنید.
خاطرنشان می شود: در ابتدای این دیدار تنی چند از اعضای شورای علمای شیعه افغانستان به بیان پیرامون مشکلات دینی و فرهنگی افغانستان پرداختند.