برنده شدن در قرعه کشی شیوه جدید کلاهبرداری اینترنتی
رئیس پلیس فتا استان قم گفت: کلاهبرداران با ترفند هایی از جمله برنده شدن درجایزه، پرداخت هدیه و سایر تبلیغات اغوا کننده سعی در فریب شهروندان داشته و درصددند اطلاعات هویتی و مشخصات کارت بانکی آن ها را به صورت تلفنی با سخنان و وعده های دروغین و کذب به دست آورند. به گزارش پایگاه […]
رئیس پلیس فتا استان قم گفت: کلاهبرداران با ترفند هایی از جمله برنده شدن درجایزه، پرداخت هدیه و سایر تبلیغات اغوا کننده سعی در فریب شهروندان داشته و درصددند اطلاعات هویتی و مشخصات کارت بانکی آن ها را به صورت تلفنی با سخنان و وعده های دروغین و کذب به دست آورند.
به گزارش پایگاه خبری رهپویان قم ، سرهنگ “علی موالی” در گفت وگو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس اظهارداشت: اخیرا طی گزارشات واصله بسیاری از شهروندان گرامی با این پلیس مشخص شده است که افرادی با ایجاد تماس های جعلی و کذب با استفاده از بعضی سایت های خارجی و نرم افزارهای فضای مجازی سعی در فریب شهروندان و اخذ اطلاعات هویتی از آنها را دارند.
رئیس پلیس فتا استان قم ادامه داد: مردم به هیچ وجه به تماس های مشکوک و تماس هایی که با شماره های ناشناس خارج از کشور با آنها حاصل می شود را پاسخ ندهند و با آن ها نیز تماس نگیرند.
وی بیان کرد: کلاهبرداران با ترفند هایی از جمله برنده شدن درجایزه، پرداخت هدیه و سایر تبلیغات اغوا کننده سعی در فریب شهروندان داشته و در صددند اطلاعات هویتی و مشخصات کارت بانکی آن ها را به صورت تلفنی با سخنان و وعده های دروغین و کذب به دست آورند.
سرهنگ موالی تصریح کرد: مردم دقت نمایند نه به این تماس ها پاسخ داده و نه با آن ها تماس بگیرند، بعضی شهروندان گلایه داشتند که آیا کلاهبرداران می توانند به محض برقراری تماس اطلاعات بانکی و هویتی آن ها را سرقت کنند، مردم عزیز هوشیار باشند تا زمانی خود اطلاعات هویتی و بانکی را برای کلاهبرداران فاش نکنند، آن ها نمی توانند سوء استفاده کنند.
/////////////////////////
مراقب تقلب های مخابراتی کلاهبرداران سایبری باشید
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان قم از شهروندان خواست تا مراقب تقلب های مخابراتی کلاهبرداران سایبری باشند.
سرهنگ “علی موالی” در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس، اظهار داشت: کسب درآمدهای غیر قانونی از مشترکان اپراتورهای مختلف را میتوان یکی از جدیدترین روشهای مجرمانهای عنوان کرد که در این ایام رواج داشته و گزارشهای زیادی مبنی بر کلاهبرداری در این حوزه منتشر شده است.
وی ادامه داد: این تماسها معمولاً از پیش شمارههایی نظیر ۶۷۸+ ، ۹۶۰+ است که متعلق به کشورهایی کم نام و نشان میباشند.
سرهنگ موالی اضافه کرد: برقراری تماس با این شمارهها، هزینه نسبتاً بالایی برای کاربران در برخواهد داشت و هرچه مدت زمان مکالمه بیشتر شود، هزینه نیز افزایش خواهد داشت.
رئیس پلیس فتا استان بیان داشت: در گذشته تماسهای صورت گرفته به صورت خارجی و با زبان انگلیسی صورت میگرفت اما در روزهای اخیر برخی از تماسها به زبان فارسی ماشینی که توسط نرمافزار خوانده میشود، پخش شده که این مورد روند فریب خوردن کاربران را افزایش خواهد داد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0