برداشت ۲۱ هزار تن انگور از مزارع استان قم

رئیس مرکز جهاد کشاورزی حومه قم گفت: پیش بینی می شود امسال با افزایش تولید انگور،میزان برداشت این محصول به ۲۱ هزار تن برسد.

به گزارش پایگاه خبری رهپویان قم،به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم مجتبی پور دانا با بیان اینکه بالغ بر هزار و ۴۰۰ هکتار سطح زیر کشت انگور است، گفت: پیش بینی برداشت امسال ۲۱ هزار تن است این در حالی ست که سال گذشته ۱۴ هزار تن برداشت شده است.
وی با بیان اینکه کیفیت تولید این محصول در ایتان قم سطح بالایی دارد گفت: مهمترین ارقام انگور قم یاقوتی، مهدیخانی، بی دانه، عسگری و شاهانی با عملکرد ۱۵ تا ۱۷ تن در هکتار است.

وی افزود: تغذیه گیاهی مناسب، آبیاری به موقع، کود‌های متناسب با محصول و مبارزه‌های بیولوژیک از مهمترین اقدامات مهم در بحث افزایش کمیت و کیفیت محصول است.

رئیس مرکز جهاد کشاورزی حومه قم، گفت: برداشت انگور از باغ‌های قم تا اواسط مرداد ماه ادامه دارد.