حلال با پسوند اسلامی موجب اعتبار دین، و برندی برای امت اسلامی است
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه حلال یکی از زمینه های پرظرفیت، فعال و فراگیر برای وحدت اسلامی است، گفت: وحدت متعلق به آن، در سه حوزه مهم “فقه حلال”، “برند حلال” و “زندگی ملموس حلال” انعکاس و حضور پیدا می کند. به گزارش پایگاه خبری رهپویان قم ،آیت الله احمد مبلغی در […]
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه حلال یکی از زمینه های پرظرفیت، فعال و فراگیر برای وحدت اسلامی است، گفت: وحدت متعلق به آن، در سه حوزه مهم “فقه حلال”، “برند حلال” و “زندگی ملموس حلال” انعکاس و حضور پیدا می کند.
به گزارش پایگاه خبری رهپویان قم ،آیت الله احمد مبلغی در دیدار با احسان اووت دبیر کل موسسه استانداردسازی و اندازه شناسی کشورهای اسلامی( اسمیک) خاطرنشان کرد: البته این به معنای دعوت به عدم رعایت احکام ویژه هر مذهب از سوی اتباع آن مذهب نیست؛ بلکه به این معنا است که ار آنجا که اختلافات در برابر اشتراکات حجم محدود و کمتری دارد، لازم است مقررات حلال برای جهان اسلام بر پایه مشترکات تدوین گردد.
آیت الله مبلغی تاکید کرد: اگر هنگام مقررات نویسی برای اسمیک، موارد اختلافی میان مذاهب مدیریت نشود و در فضایی بی توجه به برند مشترک اسلامی حلال، مقررات یک جانبه نگرانه شکل گیرد، وحدت و انسجام لازم برای حلال تحقق نمی یابد.
آیت الله مبلغی یاداورشد: طبعا این به ضرر پویایی و فعال بودن برند حلال است و اهمیت و برند بودن آن را تضعیف می نماید.
عضو مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر ضرورت برحذر بودن از ایجاد دوگانه سازی حلال تحت عنوان حلال شیعی و حلال سنی، گفت: حلال با پسوند اسلامی موجب قوت و اعتبار دین، و نماد و برندی برای امت اسلامی است.
وی اظهار داشت: یک برند متعلق به دین نباید در اثر دوگانه سازی تضعیف شود.
رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس خطاب به دبیر کل اسمیک، گفت: خوشبختیم که شما با همکاری برخی از کشورها از جمله ایران اسلامی تلاش کردید تا حلال بر اساس فقه مشترک اسلامی، دارای مقرراتی جهان شمول و فراگیر گردد.
در این دیدار احسان اووت ضمن اشاره به اهمیت حلال در جهان امروز، بر ضرورت وحدت اسلامی در زمینه حلال، و حفظ این وحدت در وضع مقررات حلال توسط اسمیک تاکید نمود
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0